Шукати в цьому блозі

понеділок, 17 травня 2021 р.

Прощавай, букварику, наш найперший друже!

 І сторіночку останню прочитали букваря…

Прощавай букварику, наш найперший друже.

Ми тобі, букварику, дякуємо дуже!

Ось і відбулося свято Букваря – це святковий захід, де першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником – Буквариком.

Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі. Тому, щоб віддати шану Букварику, до свята готувалися особливо старанно. Класоводи Тетяна Самійлівна Гомза та Галина Василівна Бондарук, підготували вірші, танці та конкурси. Вчитель музики Галина Миколаївна Рибачук разом із першокласниками подарували всім присутнім чудові музичні композиції.


Казкова атмосфера, жарти, веселі пісні не залишили байдужими нікого.

«Букварик» випробовував кожного учня 1-го класу на «міцність» у знанні букв подарував дипломи першокласника. «Математика», «Українська мова» та «Читанка» теж завітали на свято

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Щира дяка Тетяні Самійлівні за доброту і щедрість серця. Бажаємо їй міцного здоров’я та успіхів у нелегкій роботі на педагогічній ниві.
























Немає коментарів:

Дописати коментар