Шукати в цьому блозі

четвер, 4 березня 2021 р.

ТИЖДЕНЬ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ

     У житті кожної людини приходить час, коли необхідно обрати свій життєвий шлях, а саме – обрати майбутню професію. Відомо, що коли людина працює з задоволенням, вона не помічає ні часу, ні втоми. Якщо вибір професії правильний, тоді в житті можна розраховувати на успіх.

         Як визначитися у величезній різноманітності існуючих професій, яких в світі більше 40 тисяч? Як уникнути помилок і розчарувань при виборі майбутньої трудової діяльності?

У школі з 23 лютого по 3 березня  пройшов Тиждень профорієнтації, в рамках якого були проведені різноманітні заходи. Організаторами тижня були практичний психолог Климук Г.  В. та соціальний педагог Кавас Л. В..

 Упродовж тижня діяли виставка учнівських малюнків «Моя майбутня професія», в якій взяли участь учні 4-7 класів, галерея висловів про професії та працю, інформаційний вісник «Що треба знати, коли обираєш професію?».

Серед учнів 10-11 класів було проведено опитування самооцінки схильностей до різних типів професійної діяльності. В 9 класі відбулось анкетування «Організація профільного навчання в старшій школі». Учні 5-6 класів взяли участь у профорієнтаційній грі «Відгадай професію», а учні 7-8 класів - у діловій грі «Світ професій».

Активно долучилися до заходу класоводи та класні керівники. В  1-4 класах вони провели конкурс загадок про професії «Калейдоскоп професій», в 5-8 класах – виховні години «Всі професії важливі, всі професії потрібні», в 9-11 класах – години спілкування «Поговоримо про професії».

Щиро бажаємо нашим учням успіхів у професійному самовизначенні та побудові кар'єри!




















































Немає коментарів:

Дописати коментар