Шукати в цьому блозі

середа, 17 лютого 2021 р.

ДОПОМОЖИ ПТАХАМ ВЗИМКУ

 Птахам особливо важко взимку. Тих запасів, що були зроблені восени, не вистачає. Тому зимою люди повинні подбати про них. Адже наші пернаті друзі потребують допомоги саме всередині та наприкінці зимового сезону, коли їм важко знайти поживу в природі.

Протягом січня - лютого в нашій школі традиційно проходить акція «Допоможи птахам взимку». Організаторами якої є вчителі біології Світлана Іванівна Вавриш та Наталія Юріївна Марко. Мета акції – виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, розвиток почуття відповідальності за довкілля, практична допомога птахам – виготовлення та вивішування годівничок. У цій акції взяли участь учні:

7-А класу (Масло Анна, Сонюк Богдана, Маркович Світлана, Краглик Софія, Цьось Богдана Р., Марко Андрій, Зинюк Максим)

7-Б класу (Сукач Ілля)

6-А класу (Бідзюра Єлизавета, Цьось Антон)

6-Б класу  (Дудар Максим)

Вони виготовили годівнички для пташок! Щодня учні школи з радістю приносять птахам різні ласощі: зерно, пшоно, шматочки хліба. До акції долучились всі по можливості, дехто підгодовує птахів на своєму подвір’ї, як от Валентин Сукач учень 11 класу. Учні, які принесли годівнички, отримали подяки. Берегти природу, а, особливо птахів, як невід’ємну її частину, – це обов’язок кожного!!!








Такий чудовий обід влаштувала птахам Таня Крук, учениця 11 класу. Вона не тільки долучилась до акції, але зуміла сфотографувати розмову птахів
. Дивлячись на ці фото, ми вкотре переконуємось, який прекрасний світ, як багато залежить від наших вчинків. Тож не будьмо байдужими! Доглядаймо за нашими пернатими друзями, оберігаймо природу, щоб потім насолоджуватись її красою.




































Немає коментарів:

Дописати коментар