Шукати в цьому блозі

вівторок, 22 грудня 2020 р.

Святий Миколай на землю сходить


Свято Миколая – одне із найсвітліших християнських свят, що дарує радість, веселощі та занурює в передчуття казки й очікування дива.

Це чудове свято приносить у наші домівки не лише довгоочікувані подарунки та сюрпризи, а й наповнює нас нестримним бажанням самим творити дива.

Напередодні чарівної ночі Святий Миколай разом зі своїми Ангелами завітав і до нашої школи. Учні 2-х та 3-х класів мали змогу, завдяки класоводам Тетяні Петрівні Сулім та Тетяні Іванівні Дудар, побувати на чарівному дійстві «Святий Миколай на землю сходить». 
Діти виконували вірші, пісні про Святого Миколая, підготовлені класоводами та учителькою музики Галиною Миколаївною Рибачук. Не оминув Миколай і учнів 1-го та 4-х класів. Всі діти отримали солодкі подарунки, подякували Святому і пообіцяли робити добрі справи цілий наступний рік.

Тож хай Миколай Чудотворець усіх нас благословляє на благородні вчинки й добрі справи, навчає щедро ділитися радістю і гараздами, роздавати щиру любов та душевне тепло, утверджувати віру в справедливість та милосердя.







































Немає коментарів:

Дописати коментар