Шукати в цьому блозі

середа, 7 жовтня 2020 р.

 

 У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею променіють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.  

Найщиріші вітання з нагоди дня працівника освіти і найщиріші побажання здоров’я, щастя, радості, успіхів, добра лунали зі сцени нашої школи. Вже традиційно напередодні свята відбувся захід «Для тих, чия професія від Бога».


Своїх наставників учні зустріли з власноруч зробленими подарунками. Привітали також вчителів пенсіонерів.

Незвичайно святковою була й сцена, яку підготували Анастасія Цьось, Юлія Сарабан, Тетяна Крук разом із вчителькою образотворчого мистецтва Людмилою Степанівною Ворожко.

Особливий, піднесений настрій створив виступ дитячих пісенних колективів на чолі з вчителькою музики Галиною Миколаївною Рибачук. Всі були заворожені співом наймолодшої учасниці Дарини Мороз. Учні 6-х та 7- класів потішили глядачів композиціями «Школа весела сім’я», «Вона моя вчителька». Піснею «Дорий день, матусю Україно», зачарували учні 4-х класів . Нікого не лишила байдужим «Школа», у виконанні Анни Мороз, Ангеліни Бури та Олександри Ковальчук. «100 %» щастя побажала всім Анна Мороз. І на завершення прозвучала композиція у виконанні хору «Вчитель – це свято».

Наснаги, успіхів, тепла і повсякдень і повсякчас  бажали освітянам наші ведучі Анна Масло та Оксана Стрільчук.

Окрема подяка за чудове свято заступнику директора з навчально-виховної роботи Тетяні Павлівні Стрільчук та педагогу-організатору Кривець Аллі Леонідівні.

Дав нам Бог бути вчителями. Щиро бажаю, щоб кожен з нас мав довгий вчительський шлях, всіяний любов’ю і повагою учнів. Хай ця дорога буде щасливою, багатою на успіхи. щоб ми йшли на роботу з радістю, а поверталися із миром і спокоєм додому. 















Немає коментарів:

Дописати коментар