Шукати в цьому блозі

четвер, 7 березня 2019 р.

Рідненька бабусю! Я Вам до землі вклонюся.

Діти, сьогодні – особливе свято. В гості до нас прийшли найулюбленіші для кожного з вас люди  - ваші бабусі. Вони – невтомні трудівниці, скарбниці мудрості нашого народу, хранительки звичаїв та обрядів, цікаві казкарі. Ось вслухайтесь, діти, у саме слово: бабуся, бабусенька, бабця, бабусечка. Правда, яке воно ніжне, красиве, лагідне, пестливе. А чому? Подумайте і скажіть.
    Відповіді учнів: тому що бабуся прожила на світі удвічі більше за наших маму і тата; бачила в світі удвічі більше за наших маму і тата; і ми удвічі дорожчі для неї, бо ми – діти її дітей; бо ми – її онучатка, дівчатка чи хлоп`ятка; бо ми – її пташенятка, ластів`ятка чи поросятка.


Саме такими словами розпочалося свято у 4-Б класі. Класовод Сулім Тетяна Петрівна разом зі своїми учнями підготували святковий концерт, а також подяки для кожної бабусі. Діти читали вірші, співали пісеньки, частівки, навіть затанцювали рок-н-рол для своїх бабусь Потім внуки вручили дорогим бабцям виготовлені власноруч листівки. Зустріч минула у привітній родинній атмосфері. Зворушливим був виступ запрошеної на зустріч бабусі – Дячук Марії Дмитрівни, яка розказала про важливість сім’ї для кожної людини та подякувала від імені усіх бабусь класоводу Сулі Тетяні Петрівні за гарне свято. Діти віршами, піснями та танцями могли висловити свої почуття до бабусь і подякувати за працю, яку вони вкладають у виховання внуків. На завершення свята всі присутні заспівали «Многая літа».  









Немає коментарів:

Дописати коментар