Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 16 листопада 2018 р.

Свято ДОБРОТИ

         
  Весело і гамірно було 16 листопада у 7 класі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Любохини. Сюди, на свято доброти «Людина починається з добра» зійшлися матусі та татусі семикласників, учителі.
            На заході велася розмова про чесноту, без якої світ став би жорстоким, підступним і злим – про добро, а також про добрі вчинки і добрих людей.
            Разом із своїм класним керівником Кавас Л. В. діти дійшли висновку, що доброта людини у її погляді, лагідних очах, щедрій посмішці, доброму привітному слові, у її вчинках.         Свято було змістовним та насиченим різними формами роботи. Діти грали ігри «Доповни прислів’я», « Збери слово», «Гарячий стілець», відповіли на питання анкети «Чи прагнеш ти робити добро?», склали правила доброти і милосердя, створили «Дерево доброти». Повчальною та цікавою для учасників свята була притча «Про людські стосунки», яку всі разом переглянули на відео. Щемливим і зворушливим ролик «З родини починається життя». Учні пообіцяли творити надалі добро, і вже під час заходу здійснили  добрий вчинок – подякували своїм батькам за їх невтомну працю, любов та піклування, попросили пробачення за свій непослух, жвавість, грубість, а також подарували їм відкритки-подяки, зроблені своїми руками. Семикласники гарно декламували вірші про добро, дарували гостям пісні. Наприкінці заходу учасники дійства запалили вогник доброти:
«А ми сьогодні, поєднавши руки,
Запалюємо свічку доброти,
Її вогонь освітлює стежину
Й допомагає впевнено іти.
Любіть життя, несіть в долонях світло,
І відкривайте душі для добра,
І буде янгол щиро Ваш радіти,
І доторкнеться вашого плеча».












Немає коментарів:

Дописати коментар