Шукати в цьому блозі

вівторок, 20 березня 2018 р.

Тиждень психології

З метою підвищення психологічної компетентності учнів, формування уявлень про важливість психологічної науки як однієї із складових людинознавства, сприяння розвитку особистості учнів, підвищення рівня довіри між усіма учасниками освітнього процесу в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Любохини з 12 по 16 березня 2018 року був організований Тиждень психології.
Проводились заходи, що охоплювали різні види діяльності.
Так, для учнів 1-4 кл. була проведена акція «Дерево бажань». Вона показала, що діти молодших класів найбільше хочуть, щоб їх рідні та друзі були здорові, щоб в Україні настав мир, поїхати в цікаву подорож. А ще, звичайно, діти висловлюють бажання про покупку мобільного телефону, планшета тощо, мріють, ким хочуть стати в майбутньому.



Учні 5-7 кл. із задоволення взяли участь у галереї малюнків «Мандрівка країною доброти».
Соціологічне опитування «Якби я був директором школи» у 8-11 кл. дозволило дітям висловити свої побажання і зауваження щодо організації навчально-виховного поцесу в школі.
Дуже цікавим для учнів 5-11 кл. було ще одне соціологічне опитування «Вчитель року», під час якого діти визначили, на їх думку, найдобрішого, найсправедливішого, найартистичнішого, найсучаснішого та  самого чуйного вчителя.
Також,  в рамках Тижня психології, були проведені тематична консультація у 8 кл. «Чому буває кепський настрій?», тренінгове заняття у 4 кл. «Подорож у світ професій», розвивальне заняття у 5 кл. «На шляху до творчості».

Тиждень психології був цікавим та насиченим. 

Немає коментарів:

Дописати коментар